Product was successfully added to your shopping cart.

Plantation Rum Pineapple Stiggins´Fancy 40% vol 70cl

Kuvaus

Plantation Rum Pineapple Stiggins´Fancy 40% vol
0.7L
40% vol
Baseprice: (48,27 € / 1l)
incl. 19% Tax

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 34,89 €

Special Price 33,79 €

Product need 1 slot / space

Yksityiskohdat

Plantation Rum

Det faktum att många destillerier köpte upp gamla cognacfat för att förfina sina olika rom gjorde det möjligt för Alexandre Gabriel att komma i kontakt med dessa destillerier. Han tyckte om Karibiens olika rum så mycket att de bestämde sig för att föra dem till den internationella marknaden. Så här kom serien av Plantation Rums med alla karibiska karaktärer till. Till exempel väljs utmärkta färdiga rätter till och skickas som fat till Frankrike. En gång där lagras Plantation brand igen i några veckor till flera år i olika fat för att få ännu mer karaktär och elegans. Resultatet är Plantation Rums, som upprepas tilldelas de högsta internationella utmärkelserna. Utbudet av Plantation Rums innehåller årgångar från olika karibiska öar till romkvaliteter som är idealiska för en mängd olika cocktails.

Plantation Rum Pineapple Stiggins´Fancy

För denna specialitet läggs skalet på Queen Victoria Ananas i Plantation 3 White Stars i en vecka. Ananas kött lagras i 3 månader i Plantation Original Dark Rum. En blandning av destillat och macerat mognar i ytterligare 3 månader i träfat.
Resultatet är en bukett med mogen ananas med hints av vanilj och en fin hint av trä. Nuanserna av gröna bananer, rostad kokosnöt och kandad frukt kombineras.
Efter en något smörig och något woody förspel, är överdådiga fruktsaker (ananas) och anteckningar av rostad kokosnöt, körsbär och mandel tillsatt. En långvarig finish med de underbara dofterna i ett välmognat rom bildar slutsatsen.

Märke: Plantation
Innhåll: 70cl
Volym Alkohol:  40% vol
Ursprung: Trinidad Barbados Jamaica
Kvalitet: Pineapple Rum
Allergener: Ingen

Lisätiedot

wine color N/A
kartonplatz 1
Distributor N/A
Country Deutschland
alkohol % 40
Volume 700
Inhaltstoffe Ei
Notice Ei
Country of Manufacture Trinidad ja Tobago
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register